Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i två stora bitar. Det är något speciellt med att baka matbröd, det doftar så gott i huset och det smakar extra bra istället för att köpa en torr limpa hem från affären
Nybakade grahamsfrallor med bregott, en stor grekisk sallad, lammstek med örter och vitlök, bulgur, lite oliver och en medelhavsinspirerad auberginepaj var allt som stod på bordet
Här sitter jag o systern o mumsar sconesfrukost på tåget genom skåne. Vår plan från början var att lyxa till det och köpa ett sånt där frukostpaket från espresso house, men det hade inte öppet så tidigt på söndagar
Skär i lagom stora bitar. Blanda de torra ingredienserna och sikta försiktigt ned i äggsmeten. Ställ sedan in kakan i kylskåpet, så glasyren stelnar något
Medeltidsveckan börjar gå mot slutet, så idag var det dags att gå enpromenad nere vid medeltidsmarknaden, fullt av folk som var fint utklädda och massor av roliga saker till salu
Ingen större nyhet men många har ändå svårt för detta men mitt tips är att försöka göra dem till en del av dina matvanor genom att inkludera dem direkt i varmrätten
Ännu en härlig vårdag till ända. Barnen har varit lite småförkylda idag så det har varit ganska lugnt här men jag avrundade kvällen med en härlig powerwalk i kvällssolen – underbart
Skala och finhacka löken. Fräs den i smör under omrörning tills den blir lite glansig. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfond och lagerblad
Till detta dricker vi genomgående Skåne och eventuellten Melleruds utmärkta pilsner. Vi har stora visioner kring detta och har målsättningen att bli en fullsorterad webshop för just Backyard heroes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.