Årets mysigaste månad ligger precis framför fötterna på oss. Jag kunde inte hålla mig utan tjuvsmakade enliiiten bit av en lussebulle med vaniljfyllning,
Därför tänkte jag att jag tillägnar detta inlägg då majoritet av er ställt samma frågor och vill veta hur en hel dag ser ut för mig och hur jag lägger upp kosten så här kommer en vanlig dag i mitt liv under dieten
Har känts bra att äta HELT vegetariskt i en hel vecka samt väldigt roligt att lägga upp maten snyggt iom att det skulle fotograferas o läggas ut på insta (det är alltid roligare att äta snyggt upplagd mat)
Den har räckt precis hela veckan. Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdeg till barnen. Citronsyran måste du inte ha med i degenmenden gör att den håller flera veckor (förutsatt att du förvarar den i kylen)
Men det är en annan historia som jag planerar att slutföra senare i eftermiddag. Den lilla tid jag la på matlagning resulterade i alla fall i den här gröna pastan med ärt och spenat-pesto och broccoli
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
hur som, jag har ialla fall konstaterat att en skål yoghurt med müsli och lite frukt nog är det som passar mig bäst, ialla fall på vardagar när man ska peta i sig frukosten fort och stå sig på denen stund
Grovhacka hälften av persiljan och valnötterna. Finhackaresten i en mixer eller med en kniv. Fräs räkorna i resten av oljan, pudrachili över och rör ner det grova hacket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.