Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en såsockså-så meckigt
Jag vet inte vad det beror på men detblir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Idag tänkte jag tipsa om världens enklaste kycklingrecept. ingredienserna till såsen (jag valde att krydda lite extra, men det är bara att prova sig fram och smaka av såsen ofta
Vi grillade kyckling med mango och ananassalsa, det är en konst att grilla, många kan faktiskt inte få till en genomstekt, god, grillad kött eller kycklingbit men min man är riktigt duktig på det
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Detkanhända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet. Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas
Enklarekan de nästan intebli, ja om man inte bara blandar bären med grädde då men då tycker jag inte de räknas som mousse utan får nog då heta hallongrädde
Men nu ska detbliändring, ett första försök resulterar dock i fiasko. När detsåledes var min tur att känna de karakteristiska dragen fanns det två val, leva eller dö
då blev det liksom lite svårare kände jag. Googlade runt, men kunde inte hitta något. Min tanke var ju då att göra något liknande, men eftersom det fanns så mycket yta att täcka på tårtan så var jag tvungen att skippa den idé och sätta grodan och blommorna utanför istället
Mättande blirdet i och med allt smör som är i… kan man bli smörberoende. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Hittade ett recept av Paolo Roberto och mer italienskt änså här är svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienska Franchi
Korvarna kan få bli lite olika och se riktigt hemgjorda ut. Å här är mina specialkryddor, skogskryddan och torkad mortlad trattkantarell plus att jag smaksätter med extra timjan och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.