På fredagar blir det invägning, så jag börjar i morgon med attkolla upp startvikten. Skall kolla upp Charlotte Perrellis proteindrinkar också, de kan vara bra att ha när man inte har tillgång till något annat
Nackdelen är att det inte är lika roligt att laga mat. Sedan jag började med Olga Rönnberg som online-PT, och har fått litet bättre kollpå kosten, äter vi renare mat här hemma
Jag har följt kostprogrammet, men det finns ju möjlighet till ganska stora variationer inom programmet, och det är till sist upp till mig själv att avgöra vad jag bör äta och hur mycket
10 %-ig ost, paprika och satsumas och ett stort glas vatten. Det finns inget så gott och bra mellanmål som yoghurt blandat med kesella, blåbär och psylliumfrön tycker jag
Jag gillar ju att laga mat och testa nya recept, så det här tycker jag är jättekul. Lunch – Chilimarinerad lax med sallad på mathavre, gurka, paprika och persilja
Den här måltiden gav ganska mycket fett, så för att få rätt balans sammanräknat för hela dagen mellan kolhydrater, fett och protein behöver man kompensera med mer protein till frukost och middag
Det skall bli spännande att se vad det leder till. Undrar om LCHF-anhängare skulle hålla med om det…. Från och med förra veckan för jag kost- och träningsdagbok på Olga Rönnbergs webbsida
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.