Smaksätt ragun med salt, peppar och citronskal. Koka ragun sakta 2-3 timmar under lock. Riktigt god gryta som kan serveras till pasta, eller till potatis som jag föredrar
Vegetarisk Ragu. En god och lättlagad sås. Man kan smaksätta den efter eget tycke. Kanel passar också bra i sådana här såser, i fall man vill prova på något nytt
Koka upp pastavatten med salt i en stor kastrull. Finhacka löken. Värm olivoljan i en stor stekpanna och stek löken försiktigt tills den mjuknat och fått fin färg
Ingredienser Portioner. 6 ca 500 g högrev 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 morot 1 palsternacka 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 2 lagerblad ca 400 g krossade tomater 5 dl vatten 3 msk kalvfond 1 citron salt och svartpeppar 6 port spaghetti Till servering buffelmozzarella grovhackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hacka lök och vitlök. Mortla fänkålsfröna och hacka salvian. Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs fläskfärsen tillsammans med fänkålsfröna tills färsen fått rejält med färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.