Skär kasslern i tunna strimlor eller småtärningar och blanda dem med rödlöken. Häll den silade buljongen i en kastrull, blanda med creme fraiche samt senap
Skär kasslern i tunna strimlor eller småtärningar och blanda dem med rödlöken. Häll den silade buljongen i en kastrull, blanda med creme fraiche samt senap
Cannellonimed köttfärs. Crème fraiche is da thing helt enkelt, så även på de här cannellonin. Sedan jag lagade den nakne kockens två olika lasagner med crème fraicheblandingar, har den vita såsen fått stryka på foten här hemma
Nackdelen med receptet var att. Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Cannelloni är en traditionell italiensk pastarätt, men rätten förekommer också i spannien, där de kallas för canelonas och är en klassisk julrätt i Spanien, där den fylls med köttfärs eller kalkon
Fräs tillsammans med pressad vitlök i olivolja i en gryta tills löken mjuknar. Riv ner några basilikablad och smaka av med salt och nymald svartpeppar och tillsätt gärna något kryddmått chiliflakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.