Ikväll är det äntligen finaldags i ESC – och jag hejar på Australien. Jag skulle gärna fixa någon god dessert till kvällen, något riktigt maffigt så man inte somnar under de tråkigare numren
Finaldagen serverades det en ny rätt härhemma "Schlagerpasta"2pers200-250gr strimlad lövbiff 3 soltorkade tomater i olja (hackas)2 färska champinjoner (skivas)1/4 röd paprika (skivas)1 liten vitlöksklyfta (pressas)1dl cremefraich1-2 dl grädde1tsk kalvfond2-3msk rödvin Basilika (jag hade fryst)SaltSvartpeppar1/2dl Riven parmensanPasta-tagliatelle Strimla lövbiff och stek i en stekpannaBlanda i champinjoner, paprika, de soltorkade tomaterna m 2 msk av "tomatoljan m kryddor" & den pressade vitlöken
Så var det äntligen finaldags i jakten efter Sveriges bäst tunnbrödsrulle. Vi i juryn har i flera veckor lagat och provsmakat såväl höjdarrecept som riktiga bottennapp
Recept nummer två för dagen på tema tapas/smårätter/mat i miniformet. Denna gång är det på krispiga nudelkorgar, fyllda med en spännande tonfisksallad och toppad med en het wasabikräm
Eftersom det var finaldag och slutet på bowls-säsongen sålde man många drinkar till halva priset. Igår var det då klubbfinaldag på Steves bowls-klubb i North Sheen
Igår lördags, på Storsjöyrans finaldag, upprepade vi fjolårets återträff med några av de ungdomsvänner som jag umgicks tajt med under gymnasietiden på Krogstråket
I enlighet med detta uppdrag kommer jag under morgondagen ha särskilt fokus på de aktiviteter LRF står för under den spännande finaldagen på Stockholm Waterfront
Det var dags för Finals day, eller finaldagen. Trevlig söndag på er. Här har dagen bestått av en timmes Body Pump på morgonen, storstädning av lägenheten och sedan åkte vi till ett nyöppnat Lidl i närheten som skulle vara det "lyxigaste" hittills
Spänningen och fokuseringen som rådde under finaldagen var berusande. Klas Lindberg tog hem segern i en knivskarp och mycket jämn final av Årets Kock 2012
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.