Den litetovanligakombinationen av honung, soya och citron ger fiskspetten utsökt smak. Grilla dem inte för länge, då kan det hända att fiskköttetblir torrt
Om något så är väl sommaren grilltider, enkelt, gott och variationeri nästan det oändliga. Bor man i lägenhet som vi så kanske man inteblir så poppis bland grannarna om man bjuder på grillos från balkongen, enkelt avhjälpt om man ställer en elgrilli köket och grillar där istället
ett par kvistar färsk rosmarin. ett par kvistar färsk timjan. flingsalt. olivolja. turkisk yoghurt. ris. 800 g fiskfilé, till exempel lax eller kolja. 2 msk olivolja. 1 citron, skal och saft. 1 röd chili. 1 krm vitpeppar. 10 cocktailtomater. 1 lime, skal och saft
blötlagda träspett (om fiskspetten steks i ugnsform så häll marinaden som är kvar i påsen ovanpå och lägg lime skuren ibitar runtom innan spetten ställs ini ugnen)
Fisk är ju fantastiskt gott att grilla och om man trär upp dem på ett spett så får man både nöjet att smaka flera olika sorter samt att det faktisktblirlite enklare att grilla dem (tycker jag)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.