Från grunden: Blodpudding
aktamat
aktamat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 puddingar, 12–
  • 14 portioner
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 syrligt äpple
  • 1 liter grisblod (eller annat blod, från till exempel ren eller nöt)
  • 2 dl öl (ljus lager) eller svagdricka
  • 350 g fint rågmjöl (cirka 6 ½ dl)
  • 250 g späck i tärningar
  • ½ dl mörk sirap
  • 1 ½ msk salt
  • KRYDDOR
  • 8 kryddpepparkorn 6 svartpepparkorn 4 vitpepparkorn
  • 8 kryddnejlikor
  • 1 msk torkad mejram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.