Vad sägs om denna till fredagsdessert. ½ dl vispgrädde. Låt stå i några timmar eller över natten. Rör om innan servering och servera i exempelvis ett glas
Den här veckan har varit lite konstig med tanke på att jag varit i tyskland i några dagar. Nu kommer i allafall som utlovat men dock lite för sent fredagsdesserten
Denna vecka ska vi gör en äppel-citronparfait som är super enkel. Häll ner den kokande sockerlagen i en stråle i den vispadevitan (låt den gå på lägsta växeln när ni häller ner sockerlagen)
Denna vecka ska vi göra en enkel sak som många säkert tror är svårt sufflé. Vi gör ofta sufflé i våranfestvåning och då kan vi ha så många som trehundra åt gången
Denna vecka så har jag gjort en kaffemousse som är super god. När det är gjort så har du i marängen och blandar igen, avsluta med grädden som ska varalättvispad
Då var det dags igen och i dag har jag gjort en enkel svartvinbärsmousse. Häll ner den kokande sockerlagen i en stråle i den vispadevitan (låt den gå på lägsta växeln när ni häller ner sockerlagen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.