En av helgens desserter bestod av varmabär med Mascarpone-grädde. Väldigt enkelt och gott. Jag blandade bara Mascarpone-ost med lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Servera den med valfria bär, gärna varma. Servera med valfria bär, varma eller kalla. Den här efterrätten gjorde jag till ett julkalas för något år sedan, och den försatte mina förtjusande svärsöner i trance och något som mest kan liknas vid glasskoma
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Yoghurt- & Granolaglasspinnar med färska bär som frukost var egentligen tänkt som en rolig idé för de små barnen, men när jag gjorde dem här hemma så märkte jag att även "stora barn" (vuxna män bland annat) nästan tycker att det är lika roligt och gott de med
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.