Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen. Äter inte så ofta bröd men till helgen kan det vara gott att ha när man hinner äta lite längre frukost
Glutenfri, proteinrik, söt och kryddig limpa. 6 augusti 2015, 23. 04. Experimenterade lite här hemma, har precis köpt en fibersirap som är gjord av en växtfiber som heter isomalto-oligosackarid (IMO)
Jag är inne i period av att experimentera med naturligt glutenfria mjöler. Det är lite hemligheten med glutenfria bröd, låt det alltid svalna löjligt länge för att få en bra och lättskuren konsistens
Ett par limpor som går snabb, lätt och smidigt att baka. Glutenfritt grovt bröd när det är som godast. 50 g jäst14 dl grov mix (Finax)8 dl ljummet vatten4 msk olja3 msk ljus sirap1 tsk saltBlanda ut jästen i vattnet
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.