Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
//(). (. Tunna fina kebabstrimlor, sparsamt smaksatta och inte dränkta i spiskummin. ). v|embed)/([^/]+)#i. (. Veckan kommer att bjuda på många goda, nya recept och imorgon fyller min mamma år dessutom så jag återkommer med bildregn och såklart en massa godsaker
Kokosgrädde (kyl en burk och separera ut den tjocknade grädden). Kör resten av fyllningen tillsammans med hallonen och rör ned resten av den nu tjusigt rosa fyllningen i den vita
Len och sametssmekande marängsmörkräm smaksatt med mjölkchoklad, nutella (för vad blir inte gott med nutella inblandad) och så en eller flera rejäla gluggar av baileys
Servera med Harry-kuvert (haricot verts), den stekta laxen och såsen. (. Citron blir härligt karamelliserad i ugnen och jättegod att pressa över så mycket man själv vill ha
//(). (. Sportlovsveckan lider mot sitt slut och vi rundar av med en riktigt god middag innan skolväskorna ska packas, kläder plockas fram och veckan ska planeras
Jamie Olivers Thyme, lemon and bay salt (Köp köp köp, supergott. Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.