Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer
1 liten rödlök. 0,5 citron, saft och skal. Ingredienser 2 dl quinoa 200 g grönkål 1 liten rödlök 1 avokado 100 g soltorkade tomater några blad basilika 0,5 dl rostade pumpakärnor 800 g kronärtskockshjärtan vetemjöl 1 ägg 3 dl pankoströbröd olja till stekning salt Sås. 2 dl crème fraiche 0,5 citron, saft och skal salt Skriv ut
Servera gärna gratängenmed ett glas vitt vin. Börja med att laga ett potatismos. Tillsätt vitt vin, grädde, crème fraiche, hummerfond, chilisås, dijonsenap, hackad dill, paprikapulver ochcayennepeppar
Strimla kycklingenoch lägg i dubbla plastpåsar tillsammans medmarinaden. Blanda olivolja, soja, honung, worcestershire, vitlök, timjan, salt och peppar till en marinad
Blanda med olja, salt och peppar i en ugnsform. börjar du med under tidentorsken rimmas. Dela och kärna ur butternuten, lägg på plåt i klyftor, ringla olivolja och havssalt på
Fräs försiktigt på medelvärme i rapsolja i en stor gryta. Låt puttra på svag värme under lock i två till två ochen halv timme, tills köttet faller är mört och faller isär
Bryn smöret och låt chokladen smälta med smöret. Blanda de torra ingrediensernaoch sikta ner i äggsmeten, vänd runt tills det är blandat, häll i chokladsmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.