Till revbenen åt vi en krämig sallad som påminner lite om coleslaw, fast medmed grönkål och brysselkål istället för vitkål och morötter, ett försök på nytt recept det med och hur god som helst blev den
Börja med att blanda samtliga ingredienser till dressingen väl. Jag tänker även i år göra denna grönkålssallad som jag tycker passar perfekt till julbordet
Till lunch idag provade jag en sallad med masserad grönkål som jag har varit sugen på i evigheter. Men i det här receptet masserar du den mjuk tillsammans med avokado och citron
Då med ugnsrostad pumpa till och annan kryddning. Så, vad annat att göra, när det vankades matbloggsträff med tema jul, än improvisera och skjuta lite från höften
Ner med händerna och massera bladen i ett par minuter. Lägg upp allt snyggt på ett serveringsfat och avsluta med att strö över lite valnötter och eventuellt lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.