Medan kaffet gjorde strupen varm samt tillförde den koffeinhalt till min kropp som den behövde kom också receptet till för dagens inlägg till som skulle bestå av en stek på vildsvin späckad med rökt sidfläsk, röstipotatis med selleri och en kantarellsås med en touch av en torr fransk äppelcider
Skiva brödet på diagonalen. 8st Skivor gravad lax, (köper du färdig så stänk på några droppar brännvin gärna smaksatt med dill & kummin) alt. så gravar du själv minst 2 dagar i förväg, se recept på bloggen. 4msk Gravlaxsås, (sök tidigare recept på bloggen eller köp färdig). Linda ihop 2st laxskivor och lägg upp på brödet. 8st Skivor gravad lax, (köper du färdig så stänk på några droppar brännvin gärna smaksatt med dill & kummin) alt. så gravar du själv minst 2 dagar i förväg, se recept på bloggen. 4msk Gravlaxsås, (sök tidigare recept på bloggen eller köp färdig)
Lägg på och varva röding, en klick hjortronsås och avokado om vartannat. Dela på avokadon och ta ur kärnan, ta bort skalet och skär den i tunna halva skivor längs med
rabarbern på längden om det behövs. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt. Tio minuter efter gräddningen kan man strö över lite florsocker och sedan är det bara att mumsa på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.