Gremolata är som en italiensk klassisk örtröra typ. Gremolata. Den görs ofta på persilja citronskal och vitlök och serveras gärna till osso buco milanese
Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Det hänger ihop med min rosacea. Just denna gremolata passar bra till att lägga på pizzabotten innan toppingen ska på eller varför inte blanda ner som pesto till din grönsakspasta/nudlar
Pressad potatis, sallad och en klick créme fraiche smaksatt med vitlök. Tillsätt kapris, pressad saft från ½ citron, blanda allt med finhackad persilja och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.