Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Foto & Styling. Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Pinfärsk makrill hör sommaren till här ute på västkusten. Jag serverade den med färskpotatis och dillmajonnäs - egentillverkad, men självklart går det bra att använda färdig majonnäs
Gnid in makrillen utvändigt med salt och peppar, invändigt med salt, peppar och oregano. Skär potatisen i mindre bitar och stek den i smör på medelvärme i cirka 8 minuter eller tills den börjar ta färg. Blanda ner dillen och stek i 2 minuter till. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 4 små (300-400 g) eller 2 stora (700-800 g) hela färska makrillar . 2 msk hackad dill
Dra ut ett stort ark aluminiumfolie och lägg på laxen med skinnsidan ner. en knippe dill, finskuren. Servera med en passande god sås, smörslungade färskpotatisar och en sallad på sommarens färska grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.