Bakad färskpotatis med gräslökssmör. Blandamatlagningsyoghurtmed sweet chilisås. Skär ett kryss på toppen av varje potatis och krydda med salt och svartpeppar
Den innehåller en rad recept med tillhörande instruktionsvideos av bra kvalitet, där Mario mycket pedagogiskt visar hur man tillagar en rad av hans Italien- inspirerade rätter
Krydda med grillkrydda i och runt om kycklingenBlanda ihop osten och den finhackade persiljan. Sist vi grillade så grillade vi fyllda kycklingfiléer och jag kom på att jag inte hade lagt ut receptet
Rostad färskpotatis med lök. 600 g putsad flankstek. 4 gula lökar, delade. 600 g putsad flankstek salt, peppar och olivolja. 400 g färskpotatis, tvättad 4 gula lökar, delade 1 knippe persilja 1 citron, skal och saft salt och olivolja
Placera de grillade baguetterna på en tallrik och toppa med jordgubbsröran. En varm, krispig frukostbaguette medbakad brie är klar på några minuter och går att toppa med det du gillar (eller har hemma)
Vi köpte rätt och slätt en grillad kyckling, men med lite mer avancerade tillbehör. Bakpotatisrätten är rätt tisdkrävande och är lite pyssel med men det är värt det jag lovar
Vänd den i olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Borsta potatisen, skala och klyfta löken. Dela tomaterna och lägg dem ovanpå grönsakerna de sista fem minuterna
Vänd den i olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Borsta potatisen, skala och klyfta löken. Dela tomaterna och lägg dem ovanpå grönsakerna de sista fem minuterna
Servera sedan grönsaksröran tillsammans med de grillade filéerna och den nykokta pastan. Grilla filéerna i ugnen i ca 10-12 minuter. Häll olja i pannan och fräs grönsakerna och häll sedan i de krossade tomaterna och krydda med salt, peppar, cayennepeppar och en nypa socker och låt alltsammans koka i 10 minuter. 4 st Hälsans Kök Grillade Filéer
Jag har hittat en god (Fiddes Payne Tex-Mex Seasoning) på ICA, men någon har säkert ett recept på hur man gör en egen kryddblandningmed lika mängd brunt socker, kummin, salt, vitlök, cayennepeppar, chili- och paprikapulver samt oregano och lite citronskal
Pensla majskolvarna och torsken med olja. Grilla majskolvarna till fin färg, cirka 10 minuter. Grilla torsken cirka 3 minuter på varje sida, tills kärntemperaturen är 45°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.