Fyllda biffarmed fluffigt mos. Idag har dagen flugit förbi i rasande fart men jag har både hunnit med plugg, fika som innehöll både hund- och bebismys och så har jag även varit barnvakt åt min systerdotter
Grilla ryggbiffen. Använd en stavmixer till en jämn mos. 200 ryggbiff. med kokosfett, balsamic, stevia, svartpeppar och örtsalt i ugnen i 8 minuter. Servera med 40g 2 matskedar kesella bea. 200 ryggbiff
Värm innan servering tillsammans med till exempel pannbiff och dekorera med en basilikakvist. Använd även ”stammen” och skala den, det är där den finaste näringen sitter, koka den mjuk i några minuter tillsammans med vitlöken
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Perfekt fredagsmat, med andra ord. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. 400 g lövbiff. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.