Receptet är hämtat ur "Kräftboken" av Annika Mogensen (Ordalaget Bokförlag). 1. Blanda vatten, salt och dill, eventuellt även socker, öl med mera i en gryta
Receptet är hämtat ur "Kräftboken" av Annika Mogensen (Ordalaget Bokförlag). 1. Blanda vatten, salt och dill, eventuellt även socker, öl med mera i en gryta
Inte för söt eller isig men till slut har jag fastnat för ett efter lite modifieringar. Det tog lite tid att hitta ett bra grundrecept och inte helt lätt att få glassen perfekt trots alla recept på bloggar mm
Det finns många varianter på cookies och jag tänkte här dela med mig av et grundrecept. du kan också gärna tillsätta någon krydda eller fint malda polkagrisar för att få lite mer ”säsong” på cookien
För att inte drabbas av en sockerhög kille så gjorde jag glass med honung i - den blev supergod. Anton har fått feber och vi andra mår lite halvrisigt och då brukar glass vara på sin plats
Blanda ner den till en jämn smet för hand eller med elvisp på lägsta hastighet. Rör därefter ner den vispade grädden i smeten för hand eller med lägsta hastigheten på elvispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.