Ingredienser Portioner. 4 8 dl kall grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 stor gurka 1 kruka dill 360 g räkor i lake 2 dl matyoghurt 2 msk olivolja salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Pepparrotsköttmed buljongkokta grönsaker. Lägg i gryta, fyll upp med vatten och ha i buljongen. ”Rädisan är värd sin vikt i bly, rättikan i silver men pepparroten i guld
Smaka av soppan med vitvinsvinäger, salt och peppar. mängden beror på hur mycket smak gräslöken har, men en liten hög med diameter som en 5-krona är ganska lagom
Fräs lök tillsammans med dillfrön mjukt i olja och tillsätt gurkan. Mixa soppan i mixer tillsammans med yoghurt och kyl ned soppan, smaka av med ättika, socker och salt
Bland annat kom jag hem med gulbetor och pepparrot som fick bli dagens förrätt. Tillsammans med lite smält smör – som rundar av smaken – blir kokta gulbetor en enkel förrätt
), värm upp och smaksätt med salt och peppar. Skala och tärna gurkorna, fräs i margarin 10-15 minuter. Mixa i mixer eller matberedare till en slät soppa
Vi inleder med den fräscha förrätten. Mixa gurka, buljomg, balsamvinger, vitlök, persilja och gräslök till en slät pué i matberedare eller med stavmixer
lägg i köttbiten i en gryta med BARA vatten, låt koka upp och skumma av. , lägg liten smörklick i en gryta ich smält, lägg ilite pepparrot och sedan buljongen från köttet och ev mer buljong via en tärning
Pepparrotslaxmed räkor. Det roliga var att jag har tänkt den senaste tiden att jag bara vill att det här loppet ska vara över så jag kan sätta igång med styrketräningen
Denna sort ville jag göra med smak av svensk sommar. 1 dl majonäs1/2 liten burk pepparrot1/2 laktosfri smetana (finns bara laktosfri)1 fpk fryst gräslök1 burk minutsillsalt och pepparBlanda allt utom sillen och smaka av med salt och peppar, vänd sen ned sillen och lägg upp i en ren burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.