Halstrad rimmad torsk serveras med ljummen sallad på hummer, blomkål och tryffel samt potatispuré
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl salt
  • 2 l vatten
  • 4 bit(ar) gråsejfilé, rygg , finskuren
  • 1 dl socker
  • 50 gram shiitakesvamp
  • 1 salt och peppar
  • 1 tryffelolja
  • 2 st sticklök(ar) , skurna i slantar
  • 2 kvist(ar) dill , plockade
  • 0.5 huvud blomkål
  • 1 olivolja
  • 1 st hummer , kokt
  • 100 gram smör
  • 1 salt och peppar
  • 2 st vitlöksklyfta(or) , rivna
  • 1 socker
  • 0.5 st citron(er) , skalet
  • 2 kvist(ar) bladpersilja , finskuret
  • 500 gram potatis(ar) , skalad
  • 1.5 dl mjölk
  • 1 st Schalottenlök(ar) , finskuren
  • 1 smör
  • 6 cl Pernod
  • 0.5 st fänkål , strimlat
  • 2 dl grädde
  • 3 dl kycklingbuljong , blandat med vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.