Avsluta med att lägga på den skivade oxfilén. Tillsammans med rödbetor och polkabetor blir det en fantastisk servering – bara det godaste av sensommaren
400 g torskrygg, i bit. 1600 g skalad blomkål. 1salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskrygg, i bit Rimlag. 1 liter vatten 4 msk salt 2 tsk strösocker 2 tsk dillfrön 600 g skalad blomkål 3 finhackade schalottenlökar 2 dl skalade sötmandel 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla® mjölk 1 dl Arla® vispgrädde 4 msk vitvinsvinäger salt och peppar 1 tunt skivad rödlök olivolja ½ ask krasse
Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom. Garnera med dill och smörgåskrasse och toppa med brynt smör precis före servering
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.