Varje gång jag gör hamburgare så testar jag nya blandningar. Smaka av med salt och peppar. Mickra en liten bit så känner du om det behövs mer salt och peppar
Till mina chimichurrimarinerade fläskkotletter åt vi libanesisk tabbouleh - passar jättebra med sin fräscha och syrliga smak från bland annat citron och mynta
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna
Chimichurrin stod jag inte och hackade för hand - jag körde allt med en stavmixer. Jag serverade dem tillsammans med grillad fläskkarré och grillad kycklingfilé, kokt potatis och grönsallad
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund. Blanda gurkan med resten av ingredienserna. Riv den skalade gurkan grovt och pressa ut så mycket av vätskan som möjligt
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat ochmed kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.