Jag harblivitmed surdeg. Överallt är det levainbröd och surdegsbullar och jag börjar blir en riktig anhängare, även om detta har varit en trend i ett par år nu
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck
Idag har jag bakat jordgubbspaj med cheesecakefyllning. Jag fortsätter på den inslagna vägen och delar med mig av ännu ett recept som innehåller jordgubbar
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Ner med alla godsaker i grytan och skjuts in i en kall ugn där det får sköta sej själv
Så det blev kyckling med curry, banan och paprika. Hoppas era juldagar har varit bra. Igår fixade vi med att få hela huset hipat av den senaste tekniken
Hoppas att ni har haft en skön lördag, med mycket fixande, lek stoj och njutit av en ledig dag. Nu försöker jag att använda ingredienserna som jag har hemma, så det enda jag behövde köpa var skinksteksbitar
Och idag ska jag iväg och träffa min farmor för första gången på väldigt länge och tänkte ta med fika så nu på morgonen har jag bakat havredrömmar och rulltårta
Serverat tillsammans med kokt potatis, ärtor och egen remouladsås. Men när Charlotta hade testat att panera potatisbullar i panko, så gick jag helt enkelt och köpte mig en egen påse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.