MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Servera medkycklingfräset. Toppa med lite extra dragon och pumpakärnor. Fräs allt i smör- &rapsolja i en stekpanna tills det har fått fin färg ochkycklingen är klar
Kycklingmedcitronoch oliver, smaklig måltid. Garnera medcitronoch servera med potatis. Efter en härlig dag med barn och barnbarn så äter L och jag grekisk inspirerat, i morgon blir det mera snickeri hos sonen
Hetta upp en stekpanna, gärna i gjutjärn, lägg i en liten klick smör och stek de tjocka citronskivorna ett par minuter på varje sida på hög värme - de ska få ordentligt med färg
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
För ett tag sedan ville Z ha soppa, i ren Kung Fu Panda-anda Så fick det bli. Jag gjorde i ordning en japansk nudelsoppa medkyckling samt grönsaker och rotsaker med kål för att göra den mer matig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.