Jag fick testa några gånger för att få ihop ett bra muffinsrecept, men nu är det här. If you want to, chop optional chocolate to small bites and add to the batter
När du vispar kallt bönspad så blir det väldigt väldigt fluffigt (fluffigare än vispade ägg men fortfarande mindre än vispgrädde) och är helt fantastiskt att använda som substitution för ägg
Till frukost idag blev den en ingrediens- och smakblandning av det jag var sugen på. Tillsätt lite vaniljpulver, blanda om och låt puttra tills vätska absorberats
När du vispar kallt bönspad så blir det väldigt väldigt fluffigt (fluffigare än vispade ägg men fortfarande mindre än vispgrädde) och är helt fantastiskt att använda som substitution för ägg
The recipe is originally from this book on gluten free bread by Maria Blohm and Jessica Frej. I love to have a Danish rye bread or some kind of sour dough (preferably spelt or rye) on hand for my daily avocado toasts, but most often I buy it at my local bakery
I have been thinking about making a healthy variety of cookies lately and today was the day. The cookies are gluten freeand vegan so perfect for most people
Går att byta till Vassle eller annat veganskt alternativ såsom exempelvis mandelmjöl. // Healthy Vegan Chocolate Bites / Swedish Chocolate Balls - use google translate for recipe
Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw and Vegan Triple Rich Chocolate Tart
Detta fantastiska jag har gjort är "Rich Vegan Fig and Chia Chocolate Bars". Blanda i havregryn, chiagelén och sötning, samt sila ner din kakao (detta för att kakao lätt bildar klumpar) till en deg
Därför vill jag idag köra en throwback till sommaren då jag var i Grekland och gjorde veganska frusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.