Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Add chocolate chips to a bowl and heat your non-dairy milk to a low simmer. Then pour over chocolate chips and don't touch for 5 minutes to allow it to melt. 5 Tbsp melted vegan butter or coconut oil. 1/4 cup agave nectar or maple syrup (or sub honey if not vegan). 1 cup semisweet dairy-free chocolate chips
Igår bakade jag en vegansk choklad påsktårta som vi ska ha som efterrätt till påskmiddagen imorgon. Den är helt vegansk och innehåller varken smör eller ägg
Den är dessutom vegan och raw. gör frozen banana bites with chocolate avocado mousse, hazelnuts, chocolate sauce and sea salt användandes denna mousse om du vill
Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Chokladkakan jag skapade är vegansk och innehåller chiaägg för att binda ihop allt. Kanske serverad med lite grädde (för veganskt gör gärna med nötter eller kokosgrädde som bas)
Raw och vegan. Raw och vegan jordgubbsglassbitar. instagram 100kitchenstories. "Glass i stora lass " - jo, så skulle man nog kunna säga om min glasskonsumtion här i Australien
13 kakor (Dessa kakor är veganska, naturligt sötade och perfekta till fikat. Kände mig riktigt sötsugen idag efter gymmet, så slängde ihop små kokos och chokladkakor
For the chocolate coating, combine the dark chocolate chunks and coconut oil in a heat-safe bowl and melt in the oven, or microwave, until completely smooth and melted
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.