Skala och skär löken i klyftor, bryn på i stekpanna och häll sedan över köttet. Ja nu är väl hösten här även om vi fortfarande har varmt och skönt här i Göteborgstrakten
Här kommer några tips påhur du lyckas med knäcken. Gör en naturell knäck eller smaksätt med tex vaniljstång, saffran, flingsalt i och/eller ovanpå knäcken, lakritspulver eller mandarinzest
Sorbet på pumpa är som inget annat. Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans med pumpan
Hur mycket jag än älskar sommarens överflöd av bär och färska frukter i alla de slag, primörgrönsaker, späd sparris och härliga sallader så älskar jag de mer mustiga rotsakerna, pumpan, svampen och kål i alla former som finns att tillgå såhär i höst
Höstig grynotto med smörstekta kantareller, soltorkade cocktailtomater & parmesan på endivebädd – buljongkokta matgryn av havre, vete och råg med smörstekta gula kantareller, morotsslantar, soltorkade cocktailtomater, röd lök och grana padano serverat på en bädd av olivoljefräst endivesallad
Så allt beror påhur man vill att tårtan ska se ut. Jag fick en fråga av en läsare om hur jag gör för att få chokladen att rinna över kanten så där snyggt som t
Första bilden är då jag var relativt tung (och väldigt olycklig och obekväm med hur jag såg ut. Jag pratar ju ofta om att det är viktigt att planera sin mat och ta med sig mat om man inte vet vad som finns tillgängligt på vägen, och många av er är redan experter på matlådor och att ta med er mat när ni reser
Ta det bara bit för bit och tänk på vad du stoppar i grytan – du vill inte ha en kladdbouillabaisse. Lägg en morot, en halv lök, några fänkålsbitar, en liten torkad chili, nio svartpepparkorn och tre lagerblad i en liten kastrull och fyll på med vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.