Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinieradisbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos migi massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag BacardiPineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Maj månad råvara i samarbete Robertson loves Sweden är löjrom. Löjrom är något av det bästa jag vet, och det gjorde att uppgiften att skapa ett recept till en början kändes aningen svår
Ny månad, ny råvara och nytt recept från migi kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Ilove food. Postat i Vardag, Vegan. Varit sjuk, vad passar då bättre än en varm och nyttig soppa. Denna gjorde jag i förgår på potatis, morötter, champinioner, gullök, vitlök, sojakött och basilika
Missaintemöjligheten att tävla och vinna en KitchenAid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran. För oss har han komponerat fem grillrätterenligt denna matfilosofi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.