Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Monday - Chocolate breakfast mugcake with raspberreis, and a cup of Earl Grey tea (not in photo). I've seen mugcakes on different food blogs and I've wanted to try something alike for a while now, but in breakfast shape
I love #nicecream. Breakfast bonanza bowl. Frozen greek yoghurt breakfast bark. Eftersom frukost är min favoritmåltid på dagen, tänkte jag att jag samlar alla frukostar som någonsin publicerats på bloggen på en och samma lista
BRUNCH Jättegoda banan pannkakor som du lätt slår ihop på 5 minuter. RECEPT 1 Banan 2 ägg 2 tsk bakpulver 3/4 dl Dinkelmjöl ( glutenfritt alternativ går också bra) Mixa allt med en stavmixer och börja steka dina pannkakor i kokosolja
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.