1 dl
och mer. Problemet blir för dem som tål de stora mängderna och som bakar och ska bjuda på det till andra vänner och bekanta, eftersom det är svårt att veta vilka som kommer tycka bakverken smakar apa. De är ganska många människor som upplever bismakerna ska man veta.
3 olika
styrkor.
5 x
så kan man inte ta mer än 0,5 tsk och då blir kakan osöt och behöver fyllas upp med 2 msk erytritol ( ICA, Sukrin, Sötin och Sötrix). Tar man 0,5 dl eller mer av de som är 2x sötare kommer de som är känsliga för erytritolens bismak att känna det med garanti., där kan man då för att vara säker behöva ta max 3 msk och fylla upp med “tre korn” stevia.
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter i broccolisalladen
Många undrar nog vad kvarg är och vaddetär för skillnad på kvarg och Kesella. Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen
Bred glasyren över kall kaka och strö över kokos. Jag läste ett reportage om Smilla Luuk, som har bloggen Glutenfritt liv, och där fanns dethär receptet med
Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar. Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar
Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Baka ut bullarna, denna gång gjorde jag lite annorlunda bullar mot vad jag brukar, superenkla och jättefina
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.