4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Smaka av med chili, salt och peppar. Börja med tacosåsen. Ingredienser chilisås/tacodsås. Enkelt och gott. Mosa avokadon med en gaffel och rör ned vitlökskross, creme fraiche samt salta och peppra efter smak
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Servera tillsammans med ris och en grönsallad eller valfria kokta grönsaker. Vispa i en skål samman grädde medchilisås, sweet chilisås, ananasjuice och kalvfonden
Rör samman crème fraiche och sweet chilisås, smaka av så du blir nöjd med hettan. Vi serverade wookade grönsakermed sesamfrön till vår gratäng, vad du väljer att ha till får du själv avgöra - så snälla är vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.