Gör så här Gnid in rödingfiléerna med olja. Bryn smöret i en kastrull. Häll över det brynta smöret. Skär filéerna i 2 bitar och garnera med forellrom och plockad dill. 50 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 putsad och skinnfria rödingfiléer 1 tsk olivolja 1 tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 25 g forellrom 12 kvistar färsk dill Rub
Blanda de andra ingredienserna till saffransskummet i en nonstick-kastrull, häll ner saffransblandningen när den lösts upp och låt gräddblandningen tjockna lite under omrörning
Fyll sedan formarna med den smälta chokladen. Ischoklad á la LCHFRecept till 40-50st200 g 70-86% mörkchoklad100g cocosa ½ dl krossade hasselnötterischokladsformarSmält choklad över ett vattenbad och rör om till den smällt helt. PÅ bilden ser ni både Ischokladen och Snickers 100g cocosa
Låt svalna innan kakan stjälps upp och får kallna med formen över sig. Vispa smör och socker poröst. Smörj och bröa en rund sockerkaksform som rymmer ca 1 ½ liter. Grädda långt ner i ugnen 50-55 min. 200 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
Servera med sallad. Gör så här Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 125 g Arla® Svenskt Smör. 3 dl Arla Köket® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
Smält smöret på medelvärme. Avsluta med potatis. Fräs den mjuk och genomskinlig i smör i en stekpanna. Servera den nygräddade laxpuddingen med skirat smör och kokta gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.