Receptet på grytan hittade jag på bloggen Victorias provkök. Däremot har det lett till en receptbank som jag ofta själv använder mig av och många nya vänner och inspirationskällor
Arla® Svenskt Smör. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås
Arla® Svenskt Smör. 100 g rumsvarmt Arla® Svenskt Smör. Receptet gäller för 8 port 1¼ kg oxfilé 1½ tsk salt 2 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör 1½ kg svartrötter ½ msk pressad citronsaft 100 g rumsvarmt Arla® Svenskt Smör 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk persilja
Pensla kött och grönsaker med smör-&rapsolja. 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja. 75 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote 8 kokta potatisar 4 tomater 2 hela vitlökar 1 fänkål 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Medelhavssmör. 75 g Arla® Svenskt Smör ½ pkt saffran 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk hackad färsk timjan ½ tsk flingsalt
Grädda långt ner i ugnen 50-55 min. 200 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. Gör så här. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund sockerkaksform som rymmer ca 1 ½ liter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.