Blanda köttfärsen med riven lök, äggula, timjan, lagalätt, salt och svartpeppar till en jämn färs. Fräs löken i en kastrull med matfett och honung, tills den blir blank och får lite färg
Täck botten på en kastrull eller stekpanna med olivolja. Smula buljongtärningen i en kopp med 2-3 msk vatten, kör i micron några sekunder och blanda så att buljongtärningen löser upp sig4. Häll över lite buljong i taget över löken med en tesked tills du tycker det är tillräckligt5
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Servera biffarna medlökskyn, nykokt potatis, saltgurka och hackad kruspersilja. Börja med potatisen. Börja med att blötlägga ströbrödet i mjölken så det får svälla
Pannbiff medLöksky. Tillsätt och blanda färs med lök, ägg och baskrydda. Löksky. Blanda mjölk med ströbröd och låt svälla 5-10 minuter. Sjud i ca 5 min - smaka av med salt och peppar. Hade varit gott med lite lingonsylt oxå 1 kg blandfärs
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Smaka av med vinäger, salt och peppar tills en lätt syrlig lökskysmak har infunnit sig. Grovhacka en tomat och vänd ner i grytan tillsammans med lagerblad, chili och stjärnanis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.