Soppa1 gul lök, stor 2 morötter 2 selleristjälkar 3 klyftor vitlök 3 fasta potatisar, stora 3 dl torrt vitt vin 1 l fiskbuljong 400 g hela konserverade tomater 4 dl vispgrädde 1 tsk torkad timjan 1 lagerblad 150 g svartkål 500 g färska blåmusslor 300 g torskfilé 300 g laxfilé 0,5 citron 1 knippe persilja, grovt hackad olivolja, till stekning salt svartpeppar
Krossa vitlöken och stöt kumminen grovt. Blanda vitlöken, kummin, salt och vitpeppar. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt ligga svalt ca 1 timma
Thailändska pannkakor som serveras med exotiska frukter en god choklad- eller kolasås. De säljs överallt i Thailand och är en stor favorit bland turisterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.