Det känns ju som ett väldigt trevligt och kontrollerat sätt att laga ägg och bacon. Vad gör man då. Den senaste veckorna har jag haft alldeles för mycket att göra och jag har till råga på allt blivit förkyld
Skiva champinjonerna och låt dem svettas lite i en panna. Kassler är ju inte det ballaste i stan att käka men den var billig och min erfarenhet är att den blir okej som proteinkälla om man bara öser goda saker över den
sjögräs, sjögräs måste hitta sjögräs annars. Det är är inte långt från sanningen om man iscensätter att jag rusar in till PrisExtra fem minuter innan stängning och kastar mig över den asiatiska hyllan och på vägen dit upprerpar ett mantra
Igår kväll så förberedde jag kyckling till dagens lunch, Ceasar sallad. Jo jag stekte upp lite kyckling kryddad med grillkrydda (gjorde jag igår) Sedan knaper steker man bacon i små bitar, låt det rinna av lite på hushållspapper, isbergssallad, riven eller flagad parmesanost, gurka och jag hade även i lite fetaost det tycker jag är gott till
Ta fram en handuk och gnugga bort skalet från nötterna när du tar ut dom ur ugnen. Men några sorter måsteman væl baka å då tror jag det få bli dessa två å lite knæck kanske
Ett måste, inte bara på julbordet. Har nästan alltid någon variant hemma. Scan har nu ändrat i receptet för klassikerna Småländsk lökkorv och Läckökorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.