Recept på goda tilltugg kan man aldrig få för många av. Här kommer ett av mina favoriter. Fyllda körsbärstomater är både enkelt att göra och väldigt gott
Hej hej. Det var längesedan jag bloggade här. Idag bjuder jag er på goda ugnsrostade körsbärstomater. Jag har förberett de här godingarna för grillmiddag som vi ska ha med våra ryska vänner på lördag
Idag är matinfluenser och recept oändliga och extremt tillgängliga. I princip skulle en kunna ägna sig åt matlagning dagarna i ända, år ut och år in, och ändå inte hinna pröva allt en ser och hör
Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
. Jag har börjat skriva det här inlägget fem gånger och raderat det varje gång. Jag är så trött i skallen efter en sömnlös natt och flera promenader med hunden att jag knappt kan uttrycka mig
Inspirationen till dessa kommer från Birgitta Höglunds blogg, men jag gjorde en egen kryddblandning. HÄR kan du se Birgittas ena blogginlägg där hon skriver om hur hon gör sina ugnstorkade coctailtomater
Gör även apelsinconfiten genom att skala apelsinerna med potatisskalare och blanda med pressad apelsin, socker, vitvinsvinäger och svartpeppar i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.