Ledig dag = lång ToDo-lista. Jag har redan hunnit planera inför fredagens julbak, skjutsat David till tåget, handlat, gjort och druckit smoothie (recept kommer imorgon), svarat på mail och småfixat lite jobbgrejer
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissa fick tydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Marulk, denna fula och köttiga fisk som smakar minst sagt gott. Ihop med en enkelsallad och en krämig sås gjord på ärtor blir denna fisk en riktig succé
Gott, köttigt och mycket smak i de små rackarna. Havskräftor är en självklar favorit. Därför föll valet av förrätt denna gång på en soppa gjord på egenkoktfond samt krispig sparris och havskräftsstjärtar
Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Eftersom det blir mer och mer populärt att inte äta kött har jag också blivit mer intresserad av att laga vegetariskt
Vi blir så glada av all lysande inspiration vi får av våra Dulce vänner. Nu senast var det Linus (vinnaren av Hela Sverige Bakar 2015) som gjorde en tårta som lät helt fantastisk, eller vad säger du
Det här är en av de godaste lammrätter jag någonsin ätit. på heder och samvete intygar jag detta. I fredags fick jag tag på en fantastisk bit lammrygg hos Sandströms, och i söndags var det äntligen dags att tillaga den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.