Krydda ordentligt med peppar och salt. Sila bort kryddorna och smaka av med ättika och socker. Lägg lökarna och morötterna i en kastrull med smör och några matskedar vatten
Idag bjuder köket på en rosastekt kalventrecotemed hemgjort salviasmör och smarrig parmesanpotatis. I glaset en fruktig Zinfandel med smak av björnbär, plommon och mintchoklad
De söta jordgubbarna gifter sig utmärkt med den salta fetaosten och pistagenötterna. Kryddig smak med inslag av fat, hallon, björnbär, örter och lakritsrot
Häll av potatisen och mosa med en stöt eller gaffel. Blanda sedan i ett ägg och en skvätt mjölk - vispa till en slät mos med elvispen4. Lägg moset i en sprits och spritsa ut "toppar" på en plåt (med bakplåtspapper)6
Avsluta med. 180g kalventrecote. 2 minuter, krydda med örtsalt. 180g kalventrecote. 15 minuter Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter Avsluta med. 2 minuter, krydda med örtsalt
Gnid in köttet med salt och peppar. Potatistoppar. Pudra över mjöl och späd med buljong och grädde. Pressa den kokta potatisen och rör i äggulorna, smöret och grädden smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.