Kumquats. Börja dagen innan med att steka köttet. På så vis slipper du stekos på festdagen. Även hummus och fetaoströra bör göras dagen innan för mesta smak
3 kylskåpskalla äggvitor1 krm salt1½ dl ljust kokosblomssocker eller ljust rårörsocker1 msk kakao200 g vit choklad3 äggulor3 dl vispgrädde1 dl citroncurdvalfri garnering - jag tog färska hallon och blåbär, samt kumquats, och serverade också extra bär vid sidan omVispa äggvitorna med saltet till ett fast skum
Garnera kakan med kumquats och granatäppelkärnor. Skiva kumquats och blanda med socker i en kastrull. 10 kumquats0,5 dl strösocker1 granatäppleSkiva kumquats och blanda med socker i en kastrull
14 st kumquats. 25 g mörk choklad smält 1 st passionsfrukt 4 st physalis 4 st kumquats Det här behövs till 4 port. 1Stjälp upp fromagen på tallrikar och garnera med smält choklad, passionsfrukt, physalis och kumquats
Garnera tårtan med passionsfrukt och halverade kumquats. 10 st kumquats. Sätt ugnen på 175°. Klä en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter) med aluminiumfolie
Garnera kakan med kumquats och granatäppelkärnor. Skiva kumquats och blanda med socker i en kastrull. 10 kumquats0,5 dl strösocker1 granatäppleSkiva kumquats och blanda med socker i en kastrull
Garnera eventuellt med kumquats och persilja. Skär revbenspjället i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Blanda samman mangochutney med senap och ingefära
500 g kumquats. Tvätta citrusen noga i ljummet vatten, dela dem på längden och pilla ur kärnorna. Skär halvorna i grova bitar och lägg dem i en tjockbottnad kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.