) och spelade in och gjorde denna goda kanelkyckling. Hon gjorde mycket gott men den rätten som jag kände att jag absolut ville testa att laga var just denna kanelkyckling, tydligen vida känd inom svenska filmvärlden
På min lediga dag har jag (fasen vad jag är ledig jämt. ) sovit, packat upp väskorna, solat och badat, läst bok och spanat i Blue Port, shoppingcentrum här i Marmaris
Marockansk kanelkyckling med bulgursallad 1 kg kycklinglårfiléer 1 msk malen kanel 1 msk salt 4 vitlökskryddor, krossade 1 dl olivolja svartpeppar Vispa samman allt utom kycklingen i en skål
Kanel, denna nyttiga kryddan, använder jag allt för sällan i matlagningen. Reglerar tydligen blodsockret och dämpar även sockersuget vilket ju låter fantastiskt
Antal. 3 personer Ingredienser. 800 g kyckling över och underlår1 dl sultanrussin1 dl pinjenötter3 dl grädde 38%salt, peppar och eventuellt lite cayennepeppar1 kruka färsk mynta för dekoration Marinad
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
1 hacka all lök och stek med curry. Lägg åt sidan. 2 skär kycklingar i bitar och bryn. 3 tillsätt allt förutom briccoli och blomkål i en gjutjärnsgryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.