Tina smördegen. Dela smördegsplattorna mittitu. 8–10 st 1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g 300 g kantareller 2 msk smör salt och peppar 250 g ricottaost 1 näve rucolasallad 50 g valnötter el hasselnötter 2 msk hackad färsk rosmarin Ugn 225 grader. - Läs hela inlägget här 10 st. 300 g kantareller. 250 g ricottaost. 2 msk hackad färsk rosmarin
Borsta och ansa svamparna och skär dem ibitar, om de är stora. Smörfräs svampen under omrörningi en kastrull tills vätskan blir klar på botten i kastrullen
Hetta upp en stekpanna och lägg ikantarellerna. Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.