Step. Liten step-uppdatering. Besöker nu två (2) olika step-klasser, en på måndagen och en på torsdagen. Måndagsstepen har jag varit på två gånger men redan idag, alltså gång nummer två, hängde jag med bra
Sätt ugnen på 225º. Skala och skiva rotsakerna. Koka dem knappt mjuka i vatten, ca 10 minuter. Skiva eller hacka svampen grovt och fräs den i smör tills vätskan kokat in
Lägg färsen i en bunke och tillsätt ägget. Finhacka eller mixa löken och häll i. Krydda med kryddorna och glöggen och tillsätt ströbröd tills du får en bra konsistens
Skala och riv gurkan och lägg i en sil eller ett durkslag. Häll över örtsalt. Häll kesellan i en skål. Riv eller pressa vitlöksklyftan i kesellan och krydda med dragon, persilja och balsamico efter smak
Blanda crème fraiche, gräddfil, honung, kryddor, gräslök och citronskal. Skiva färskpotatisen i ganska tjocka skivor (det blir 4-5 skivor per medelstor potatis) och lägg i en skål tillsammans med rödlöken
Dela chokladen i mindre bitar och smält över ett vattenbad. Hacka nötterna grovt och strö ut hälften av fyllningen (marshmallows, nötter, dumle och tranbäre) i botten på en form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.