Dela kycklingfiléerna i tre delar och bryn i en panna med smör. Kyckling i citron och ansjovissås. Till dagens rätt kokas den några minuter, men godast tycker jag nästan att den är rå i sallad med lite olivolja och vitvinsvinäger
Om du är i ett skov (skov är lika med en period där dina symptom är många och kraftfulla, tex av konsekvens av att du ätit något du inte tål) så är det bra att äta kokt mat före stekt
inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan koktochokokt
Servera med farmorssallad (receptet hittar du under etiketten tillbehör), kokt potatis alt. Såsen gjordes på lite sky, lätt creme fraiche, matlagningsgrädde och lite kycklingfond (anpassa mängderna efter egen smak, jag gillar ju syrligheten från creme fraichen så jag tar lite mer av den än av grädden), red av om det behövs
Jag lyckades tillslut, men det tog sin lilla tid innan kycklingen blivit genomkokt. Sedan brynte jag kycklingen runt om i grytan innan jag fyllde grytan (ochkycklingen) med resten av ingredienserna
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.