Korvbröd
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Korvbröd
  • 3 ägg, vispade luftiga
  • 2 dl valfri mjölk, jag använde cashewmjölk
  • 1/2 dl kokosmjöl, alternativt kikärts – eller sesammjöl
  • 1 dl teffmjöl, alt bovete – eller quinoamjöl
  • 1 dl fiberfin, kan bytas ut mot pofiber, fibrex, rismjöl eller potatismjöl, huvudsaken är att det är ett ”vitt” glutenfritt mjöl som är ”lätt” i konsistensen
  • 1 1/2 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 nypa örtsalt
  • Eventuellt 1 msk brödkryddor, kan uteslutas

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.