Couscousmedgrönsaker är god och nyttig snabbmat. Vi brukar antingen äta denna rätt som tillbehör till teryakilax med rosa sås (se här) eller så blandar vi i lite kokta kikärtor och stekt strimlad halloumi och äter couscousen som en vegetarisk huvudrätt med sweet chilisås och en klick rosa sås
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Couscousen kryddar man förstås hur man själv behagar, men Mango Curry-kryddan från Santa Maria gör susen kan jag säga
Vi käkade de små kryddiga godingarna medcouscous, broccolifräs och fetaostsås. Dessa kanongoda morotsbollarna är gjorda efter i stort sett samma recept som jag använder när jag gör morotsbiffar (se här)
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Couscousen kryddar man förstås hur man själv behagar, men Mango Curry-kryddan från Santa Maria gör susen kan jag säga
Till kycklingen gjorde jag en couscousmedgrönsaker och en sallad. Jag har tidigare avskytt gul curry efter skolans skräckmaträtt Höns i Currysås med sånt där äckligt ris till
En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt med marockansk kryddblandning så får den heta marockansk couscous
Vi brukar inte åka bort särskilt ofta, eftersom jag har svårt att göra det med min doftöverkänslighet, men för några dagar sedan gjorde vi en kort liten utflykt söderut i landet
Couscous. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt. Lägg couscous i en form. 2 dl couscous. Couscous2 dl couscous 2 dl vatten 1 tsk sesamolja 1 msk olivolja salt
I går var det kryddiga smaker från Indien. Servera köttbullarna med de stekta grönsakerna. Likaså är det med de här köttbullarna, men man låter dem gå klart i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.