Ett nytt nummer avtidningen Matkärlek har kommit ut. Jag har såklart bloggat och gjort det "vanliga" arbetet i from avbokföring, receptkreation, hanteringavsocialamedier etc
Preparerade köttet med salt och kryddor efter behag och stoppade i en zip plastpåse, stoppade ned påsen i sous videcirkulatorn och förslöt när luften gått ur påsen
Jag brukar alltid göra en laddning när jag vill äta mer strikt, dels för att det är så praktiskt att ha i kylen, dels för att det är så gott och lätt att kombinera med olika typer avtillbehör
Fast om jag var du skulle jag istället för juice använda en god must. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
Här kan du på FB (själv är jag envisFB-vägrare) nominera någon somvarit extra vänlig och dessutom få chansen att vinna en fin sjal eller en flätad korg
Medans pappa är här lagar jag mat och förbereder införmiddagensom ska vara torskrygg med sås och potatismos, det är verkligen gott att göra allt i en form, så enkelt och smidigt
Låt munsbitaravkycklingfilénligga och. Lördag - Kycklingsom plockmat. Måndag - Kycklingi ugn. Här följer tre kycklingrättersom kan passa som plockmat på festen
Smaka av med salt, peppar och citron. Nu är det ett nytt år igen snart och detta året somvarit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Igårfick jag hem senaste numret avLantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Gjorde en lite ny variantav hamburgare, smaksatt med dijon, majonäs och sambal oelek. Igår var det grillat såklart på menyn, ingakonstigheter där, kött, grönsaker och bea-sås
Resultatet blev gott, enkelt men kanske inte det mest spektakulära jag har ätit. Vildriset har ursprungligenutnyttjats främst avnordamerikasindianer och mina första erfarenheter att laga vildrisrätter kom sigav att jag fick en intressant kokbok av en släktingiMinnesota
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.