En av mina topp tio favoriträtter i livet skulle jag vilja påstå. Jag älskar fajitas. Ett enkelt men otroligt smakrikt sätt att servera kyckling eller annat protein
Kycklingfajitas. Kycklingfajitas. Jag är löjligt förtjust i tacos, både den "försvenskade" varianten som de flesta kör med på fredagar och de mer exotiska varianterna som tex fish tacos
4 portioner, 30 minuter En tuff macka med mycket smak som ger nyttiga proteiner och ork i backen. 2 färska kycklingfiléer olivolja 1 påse fajitakryddmix (finns i tacohyllan) 4 pitabröd eller mjuka tortillabröd 2 avokador 1 rödlök 1 lime 1 tomat örtsalt 1 påse salladsmix eller babyspenat 4 msk chunky tacosås eventuellt lite riven stark ost Strimla och bryn kycklingfiléerna i lite olivolja
4 portioner. 6SP/portion. (3SP om man låter bli brödet). 600 g kycklingfilé. Kryddblandning. 1 msk rökt paprikapulver2 tsk chilipulver1 tsk spiskummin1 tsk oregano1 tsk salt
RECEPT- KYCKLINGFAJITAS I UGN. bakblogg, gör din egen stege, inredningsblogg, matblogg, recept goda kycklingfajitas med chili och paprika, recept kycklingfajitas, så här gör du din egen stege, systrarna m, systrarnam 1 grillad kyckling
Ingredienser, 2 port. 1-2 msk kokosolja. ca 400 g kycklingkött (jag hade gjort en hel kyckling i ugn och använde "pulled chicken-kött" från den - annars steker man bara kycklingfilé i strimlor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.